0

0,00 zł

razem: 0,00 zł
z VAT
Przejdź do koszyka
Koszyk
Konto

Nowość BIOPAN® SALT&PEPPER

Przedstawiamy nową gamę patelni SALT & PEPPER (S & P), które mają trwałą, dwuwarstwową powierzchnię ceramiczną, wysoce odporną na zarysowania, łatwą w utrzymaniu i wykazującą długą żywotność.

Ponieważ brakowało nam (znowu) w ofercie patelni o średnicy 28 cm (taka klasyka w każdym domu), wymyśliliśmy INNOWACJĘ z powierzchnią SALT & PEPPER, która pojawiła się już w Combivarze :-)

Oferujemy dwie patelnie o średnicy 28 cm: głęboką i jeszcze głębszą (tzw. wok). Do obu idealnie pasuje uniwersalna pokrywka z izolacją termiczną i  ergonomicznym uchwytem, który służy również jako stojak.

 A ponieważ brakowało nam również "specjalnej" patelni do naleśników i omletów, więc naszą innowacyjną gamę dopełniliśmy także o tą specjalność.

Po co zastępować swoją dotychczasową patelnię z powierzchnią nieprzywierającą na powłokę ceramiczną?
Czym się różni powłoka S & P ?

Jest to bardziej trwała, dwuwarstwowa powierzchnia ceramiczna, która nie zawiera PTFE i PFOA (materiały toksyczne), w odróżnieniu od typowych patelni z powłoką nieprzywierającą z supermarketu! Mogą być używane na wszystkich powierzchniach grzewczych (gaz, kuchenka elektryczna, płyta ceramiczna, płyta indukcyjna, halogen).

 

Patelnie BIOPAN® S&P

  • posiadają odporną, dwuwarstwową powłokę ceramiczną SALT & PEPPER;
  • indukcyjny spód, masywne dopracowanie gwarantuje, że dno patelni nie „rozejdzie” się ani nie zdeformuje;
  • zdejmowany uchwyt (bez niego pasuje do piekarnika);
  • można ich używać również na płycie indukcyjnej.

Naczynia są odporne na zarysowania i mają bardzo trwałą powierzchnię, która się nie odkleja.

Dobrych i smacznych dań, w imieniu zespołu firmy Vaše DEDRA,

życzy Jitka Těšinová


 

Autor artykułu: Milena Malinowska
Opublikowano: 24.10.2018

Prześlij dalej...

0